👉 De CSS-Tricks-enquête van deze maand: het belang van knoppen voor sociaal delen

Wat is webhosting?

Ik ben een grote fan van Chris Coyier (wat een sympathieke kerel) en CSS-Tricks en in het bijzonder van de polls die Chris regelmatig in de zijbalk van zijn blog uitvoert (opmerking: voor een snel overzicht van eerdere peilingen, bekijk de pagina met het speciale pollarchief ). Afgezien van het feit dat CSS-Tricks een publiek heeft dat groot genoeg is (meer dan drie miljoen pageviews per maand) om vermoedelijk een redelijke mate van betekenis aan de resultaten te koppelen, is het ding dat deze polls zo interessant maakt, natuurlijk de vragen * Chris brengt naar voren – en de vraag van deze maand in het bijzonder is, denk ik, een van de meest fascinerende en inzichtelijke tot nu toe …

De poll:

Dit beschrijft het best hoe ik links op mijn social media-site (s) naar keuze deel:

  • Ik deel meestal alleen pagina's met deelknoppen.
  • Ik gebruik nooit het delen van knoppen. Ik deel mijn eigen manier.
  • Ik kan beide kanten op.

De resultaten:

De resultaten zijn nog niet definitief (stemmen is nog bezig – stem zelf nog?), Maar ik dacht echt dat de meeste mensen te lui zouden zijn om inhoud te delen op pagina's die geen knoppen voor sociaal delen weergeven; volgens de enquête tot nu toe, kon ik echter niet meer verkeerd zijn:

Dusver maar liefst 60% (5.305 mensen) zei: "Ik gebruik nooit het delen van knoppen. Ik deel mijn eigen manier ", 32% (2819 personen) zei "Ik kan beide kanten op", en slechts 8% (762 mensen) zei: "Ik deel meestal alleen pagina's met deelknoppen"!

Geweldig (voor mij tenminste)!

… dat gezegd hebbende, de resultaten van een dergelijke peiling lopen altijd het risico om resultaten weer te geven die, in plaats van de algemene bevolking vertegenwoordigen, slechts één specifieke menigte vertegenwoordigen: in dit geval zijn dit natuurlijk de mensen die CSS-Tricks lezen …

Wat denk je? Is het veilig om te generaliseren met deze resultaten?

* soms een beetje humoristisch, soms serieuzer …

Als je dat nog niet hebt gedaan, ga je naar CSS-Tricks en kijk of stem!

Bekijk de video: Uitleg Domeinnaam & Webhosting

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: