πŸ‘‰ Hoe installeer ik WordPress plug-ins (YouTube Video)

Snel batchen Spam-opmerkingen in WordPress verwijderen

Voor iedereen die pas net met WordPress aan de slag gaat, zodra je je thema hebt gekozen, is het volgende dat je moet doen om naar plug-ins te kijken … in voorbereiding, laten we eens kijken hoe je kunt downloaden / uploaden, installeren en activeren hen…

Hier is een snelle alles-in-één-weten-video – van ons nieuwe YouTube-kanaal:

Hoe installeer ik nieuwe WordPress-plug-ins (op de juiste manier):

– (opmerking: video credits voor Topher DeRosia – maker van HeroPress)

Video Transcript:

Hoi! Dit is Topher met jaredritchey. In deze video gaan we kijken hoe nieuwe WordPress-plug-ins kunnen worden geïnstalleerd. Dus laten we erop toezien. Het eerste dat we moeten doen, is inloggen op onze website. We plaatsen eenvoudigweg / inloggen aan het einde van onze URL hier en voegen dan onze gebruikersnaam en wachtwoord in. Nu we zijn ingelogd, kunnen we in de linkse beheerbalk naar Plug-ins gaan -> Nieuw toevoegen. Op deze pagina vindt u enkele voorgestelde plug-ins. Maar er is een specifieke waarnaar ik op zoek ben, dus in deze balk met zoek-plugins ga ik typen in Reacties uitschakelen. Stel je nu even voor dat ik mijn site een tijdje heb opgestoken en ik heb commentaar gehad op een aantal berichten, maar heb besloten dat ze het gewoon niet waard zijn en ik wil ze overal uitschakelen, maar ik doe het niet wil niet naar elke post gaan en dat doen. Met deze plug-in kan ik het allemaal tegelijk doen. Dus ik klik nu op installeren en nu is het geïnstalleerd. Maar het is eigenlijk nog niets aan het doen. Eerst moet ik het activeren, dus nu klik ik op activeren. Nu is deze plug-in geïnstalleerd en actief. Je kunt bovenaan zien dat er een configuratie moet worden uitgevoerd en sommige plug-ins zullen dat doen en andere niet. Nu heb ik je laten zien hoe je een plug-in uit de cloud installeert, maar nu wil ik je laten zien hoe je een plug-in die je hebt gedownload kunt installeren en dit kan zijn omdat je het hebt gekocht of een vriend het aan jou heeft gegeven of misschien schreef het zelf. We kunnen teruggaan naar de linkernavigatiebalk en nogmaals op 'Nieuw toevoegen' klikken of boven aan deze pagina is nog een knop voor het toevoegen van nieuwe. Ze doen allebei exact hetzelfde, dus ik zal op deze klikken. Nu bovenaan is er een knop voor het uploaden van plug-ins. We klikken erop en we krijgen een interface te zien om een ​​zip-bestand te uploaden. En hier is mijn zipbestand en ik klik nu op installeren. Net als bij de andere interface, alleen omdat ik het heb geïnstalleerd, betekent nog niet dat het actief is. Hier is onze plug-in activeren knop en ik zal dat klikken. Nu hebben we een plug-in waarmee we berichten kunnen dupliceren met een enkele druk op de knop. Laten we het proces snel bekijken. Wanneer u eerst vanaf het web installeert, moeten we inloggen bij / inloggen. Daarna gaan we naar Plug-ins -> Nieuw toevoegen, Zoeken naar de plug-in die u zoekt, klik op Nu installeren en klik vervolgens op Activeren en op die manier is uw plug-in geïnstalleerd. Maar als u uw invoegtoepassing hebt gekocht en u een zipbestand hebt of het zelf hebt geschreven of iets dergelijks, is het proces vergelijkbaar. U logt in op uw site, gaat naar Plug-ins -> Nieuwe toevoegen, maar klikt bovenaan op Plug-in uploaden. Upload vervolgens uw bestand en klik vervolgens op Activeren. Dat is alles wat er nodig is om WordPress-plug-ins te installeren. Als je een blogpost over dit onderwerp wilt lezen, kijk dan in het beschrijvingsveld onder deze video voor een link naar jaredritchey waar er een uitstekend artikel over is. Als je meer wilt weten over WordPress, download dan jaredritchey.com.

Bekijk meer video's …

Nog iets toe te voegen?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: