👉 WordPress 3.3.1 - Beveiliging en onderhoud vrijgegeven [Nu upgraden]

Ons nieuwe product: OptinMonster komt binnenkort (Get Early Access)

Toen ik vandaag wakker werd, zag ik een bericht op mijn dashboard waarin ik vroeg om te upgraden. Zoals altijd keek ik naar wat het is. Dat bleek gisterenavond, een WordPress-team een ​​beveiligings- en onderhoudsupdate uitgebracht. WordPress 3.3.1 is hier en we raden u aan om uw sites te upgraden. Deze onderhoudsrelease lost 15 problemen op met WordPress 3.3, evenals een oplossing voor een cross-site scripting-kwetsbaarheid met betrekking tot versie 3.3.

Ben jij een van de nieuwsgierigen die willen weten wat er is veranderd? Bekijk de changelog.

Ik zal het kort en eenvoudig houden.

Waardeer nu op

Bekijk de video: Onze VOEDING / SLAAPROUTINE & piepkleine PREVIEW van ons NIEUWE HUIS! – Annic ten Duis – WEEKVLOG # 156

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: