👉 WordCamp Miami 2012 - Hoe Lead Generation te doen in WordPress Edition

Aankondiging van Jared Ritchey Volledig scherm Welcome Gate – The Next Generation of Welcome Gates

OMG, wat een geweldig weekend hadden we. Het was de derde keer in de afgelopen 3 jaar dat ik naar Miami ging voor WordCamp Miami 2012. Enigszins lokaal in het gebied, het is altijd een plezier om een ​​groeiende WordPress-gemeenschap te zien. Dit was ook het derde jaar dat ik op WordCamp Miami sprak, en het was een eer om zoveel bekende gezichten te zien die mijn sessie bijwonen. Ik wil David Bisset (@dimensionmedia), Ptah Dunbar (@ptahdunbar), Rick Tuttle (@ricktuttle) en het hele vrijwilligersteam bedanken voor hun uiterste best om ons een geweldig evenement te bezorgen. David Pegg (@iamdpegg) en ik namen deel aan WordCamp Miami met WPBeginner en List25 (@ list25).

Ik werd gevraagd om samen met Ptah Dunbar de workshop voor beginners te leiden. Het was een eer om de basis te presenteren. Ik vond het geweldig om hands-on te werken met WordPress en mensen te helpen. De tweede dag sprak ik over het maken van leadgeneratie in WordPress. Ik heb nog nooit eerder over dit onderwerp verteld, dus het was de eerste keer. Ik deelde mijn resultaten over hoe ik meer dan 30.000 likes kreeg met behulp van een eenvoudige leadgeneratietechniek. Heeft mijn website op 5 miljoen paginaweergaves gezet en meer. Hieronder staan ​​mijn dia's:

Hoe Lead Generation te doen in WordPress van Syed Balkhi

Nu weet ik dat het moeilijk is om de dia's te volgen omdat er zo weinig informatie is. Ik voeg een lijst met bronnen bij die je nuttig zult vinden.

Ik weet dat iedereen wilde weten hoe ik dat gedaan heb, namelijk Facebook Like Campaign om meer dan 30.000 likes te krijgen. Bekijk mijn artikel over Boost your Facebook Likes door een Facebook-weggeefactie te maken met WordPress.

De lightbox-plug-in die ik heb genoemd, heet Pippity. Hier is een coupon voor 25% op Pippity. Hier is een volledige Pippity-zelfstudie.

De powerhouse-plugin die ik noemde, wordt Gravity Forms genoemd. U kunt een kortingsbon van 25% krijgen voor Gravity Forms. Om de add-ons voor leadgeneratie te krijgen, hebt u een bedrijfslicentie of hoger nodig.

Voor snelle bestemmingspagina's moet u gewoon de Headway-thema's van drag-drop-framework gebruiken. Hier is een link voor Headway-coupon. Het maakt het super eenvoudig om bestemmingspagina's SUPER SNEL te maken.

Ik heb veel gesproken over List25. Het helpt gebruikers altijd om een ​​volledige lijst van plug-ins te zien die we gebruiken voor de site. Bekijk Behind the Scenes op List25.

Het zal altijd helpen als je terugverwijst naar mijn postserie How to Lead Generation in WordPress – Deel 1, Deel 2, Deel 3.

Als laatste, maar zeker het BELANGRIJKSTE, moet je mijn nieuwsbriefarchief bekijken waarin ik heb gesproken over hoe ik meer dan 4 miljoen paginaweergaven kreeg in minder dan drie maanden. Ja, het is erg lang, maar het laat je het hele verhaal zien van List25, mijn worstelingen en hoe ik het overwon. Postscriptum na het einde van die maand had ik meer dan 5 miljoen pageviews op de site, meer dan 1 miljoen Youtube Video Views en nog veel meer. Als je de e-mail leuk vindt, vergeet dan niet om je te abonneren op de lijst. Dit zou je in de lus houden van de technieken die ik regelmatig probeer.

Vergeet niet om enkele van de foto's te bekijken die we hebben gemaakt en van anderen hebben gestolen:

[slickr-flickr tag = "wcmia12" items = "16"]

Ons Flickr-album.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: